EEEKT
Αξιοποιήστε το διαδίκτυο ως εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης
Αρχική  >  Αξιοποιήστε το διαδίκτυο ως εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης
00:45 Αξιοποιήστε το διαδίκτυο ως εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης 08/01/2018

Για καταστήματα ειδών Pet: Αξιοποιήστε το διαδίκτυο ως εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης.

1. Έχετε ιστοσελίδα; Είναι σύγχρονη σε ότι αφορά τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητά της; Είναι συμβατή με όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets). Έχει το κατάλληλο περιεχόμενο ή μήπως λειτουργεί αρνητικά σε ότι αφορά τη φήμη και το κύρος της επιχείρησής σας;

Μία ιστοσελίδα που πληροί τα παραπάνω είναι κατάλληλη για να ενισχύσει το κύρος και τη φήμη του καταστήματός σας και να σας φέρει νέους πελάτες.

2. Θέλετε να διευρύνετε τις πωλήσεις σας στοχεύοντας σε όλη την Ελλάδα;Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε το δικό σας e-shop επίσης με σύγχρονο σχεδιασμό, συμβατό με όλες τις συσκευές που συνδέονται στο internet εύχρηστο για τους επισκέπτες αλλά και για εσάς ως διαχειριστή του.

3. Και στις δύο περιπτώσεις απαιτούνται πλήρεις εργασίες SEO (search engine optimization) για να αξιολογηθούν θετικά το e-shop και η ιστοσελίδα σας από την google και να βρεθούν ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

4. Αλληλεπιδράστε με το κοινό και βοηθήστε το να βρει την επιχείρηση, το e-shop και τα προϊόντα σας αξιοποιώντας την δυναμική των social media (μέσων κοινωνικής δικτύωσης) Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest, Google+.

5. Και αν θέλετε να βρεθείτε στη αιχμή της τεχνολογίας και να αξιοποιήσετε πλήρως τις τεράστιες δυνατότητες του internet, η λύση είναι μία: Εγγραφείτε στο Petsmall, το μοναδικό ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο (e-Mall) για είδη Pet, κτηνιατρείων και παραγωγικών ζώων και εκμεταλλευτείτε τις τεράστιες δυνατότητες που σας προσφέρει:

  • Αποκτάτε αυτομάτως ένα e-shop που εμπεριέχει όλα τα προϊόντα του Petsmall (πολλές δεκάδες χιλιάδες) χωρίς να κάνετε το παραμικρό.

  • Το e-shop σας θα βρίσκεται μέσα στο Petsmall αλλά θα μπορεί να λειτουργεί και αυτόνομα με το δικό σας λογότυπο.

  • Έχετε την δυνατότητα να δημιουργείτε προσφορές (deals) στα προϊόντα που επιθυμείτε.

  • Δεν χρειάζεται να κάνετε καμπάνιες προβολής για το e-shop σας αφού σας δίνουν ώθηση οι καμπάνιες τους Petsmall.

  • Έχετε το προνόμιο να αγοράζετε όλα τα προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να διατηρείτε αποθήκη στις εκπτωτικές τιμές που εξασφαλίζει με ειδικές συμφωνίες με τους προμηθευτές το Petsmall.

  • Έχετε τη δυνατότητα να αγοράζετε τα προϊόντα στις ίδιες εκπτωτικές τιμές και για το φυσικό σας κατάστημα.

Για σας η απόλυτη αξιοποίηση του διαδικτύου δεν είναι δύσκολη. Μπορείτε με τους τρόπους που σας αναδείξαμε παραπάνω να κάνετε την ιστοσελίδα σας ένα δυνατό όπλο στην αγορά που θα σας αποφέρει πελάτες και οικονομικά οφέλη.