Ποιοι είμαστε
Αρχική  >  Ποιοι είμαστε

Η ZOOTECHNICA είναι μια αμιγώς 100% ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα φροντίδας των ζώων συντροφιάς και παραγωγής αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

  • Η Zootechnica εμπνεύστηκε, σχεδίασε και υλοποίησε μια από τις πιο καινοτόμες και πρωτοπόρες πλατφόρμες στον χώρο του ελληνικού online εμπορίου, το Petsmall.gr, ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο ειδών pet και φροντίδας ζώων
  • Η βασική μας ιδέα για τη δημιουργία του Petsmall.gr ήταν να δώσουμε ώθηση στα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στον τομέα φροντίδας των ζώων συντροφιάς και παραγωγής, είτε πρόκειται για μικρά συνοικιακά καταστήματα, είτε για μεγαλύτερες εταιρείες, να μπουν στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και να διεκδικήσουν το μερίδιο που τους αναλογεί στην μεγάλη αγορά του διαδικτύου.
  • Οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία μας είναι: ευκολία, ευελιξία, αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Η Zootechnica σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εκτοξεύσετε το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας, online. 
Η Zootechnica με τις πρωτοποριακές και καινοτόμες υπηρεσίες της εξασφαλίζει για τα καταστήματα -συνεργάτες της συνθήκες εύκολης και χαμηλού κόστους αξιοποίησης της αγοράς μέσω internet, ταχείας διεύρυνσης του πελατολογίου τους αλλά και προνομιακές τιμές και όρους αγοράς των προϊόντων από τους προμηθευτές.

Γιατί στη Zootechnica

Γιατί η Zootechnica δημιούργησε το μεγαλύτερο e-shop για είδη ζώων στην Ελλάδα.

Γιατί η Zootechnica σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε το φυσικό κατάστημα σας με το e-shop σας.

Γιατί η Zootechnica προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες e-marketing, οργάνωσης διαδικτυακών πωλήσεων, προώθησης του e-pet shop σας στις μηχανές αναζήτησης και στα site σύγκρισης τιμών.

Γιατί η Zootechnica εξασφαλίζει ένα τεράστιο εύρος προϊόντων pet και φροντίδας ζώων.

Γιατί η Zootechnica διευρύνουνει συνεχώς τις συνεργασίες και τις συνέργειες με καταστήματα Pet και προμηθευτές για την δημιουργία ενός διευρυμένου περιβάλλοντος συνεργασίας και αμοιβαίας υποστήριξης.

Γιατί η Zootechnica καθιερώνει το Petsmall ως το ιδανικό – φιλικό εμπορικό κέντρο και την πρώτη επιλογή των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς και παραγωγής για την αγορά των ειδών Pet που χρειάζονται.