Premium
Αρχική  >  Συνδρομές > Premium
Iδανικό εργαλείο για εταιρείες που θέλουν να μπουν πιο δυναμικά στην αγορά του διαδικτύου

Premium

Άμεση έναρξη πωλήσεων | Εντοπισμός παρατημένων καλαθιών

Premium

To Premium πακέτο της Zootechnica προσφέρει περισσότερες λειτουργίες και επιπλέον δυνατότητες διαχείρισης και είναι το ιδανικό εργαλείο για αναπτυσσόμενες εταιρείες που θέλουν να μπουν πιο δυναμικά στην αγορά του διαδικτύου. Με την Premium συνδρομή το pet e-shop σας έχει δικό του domain name και αυτόνομη λειτουργία, παράλληλα με τη φιλοξενία του στο petsmall.gr. Δημιουργήστε ελκυστικά πακέτα προσφορών, προσθέσετε επιπλέον προϊόντα και επωφεληθείτε από τη δυνατότητα online πληρωμών.  

Δείτε εδώ το demo κατάστημα.

  • Απεριόριστη Ανάρτηση προϊόντων στο e-shop 
  • Δυνατότητα προσθαφαίρεσης προϊόντων
  • Δυνατότητα Παρακολούθησης stock
  • Αναδυόμενο εκπτωτικό κουπόνι
  • Δημιουργία banner προσφορών
  • Online πληρωμές με πιστωτικές 
  • Αναφορές πωλήσεων 
  • Μηνύματα φόβου
Tιμές Χώρις Φ.Π.Α.2000,00€
Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.
Ετήσια συνδρομή
Παραγγελία
Σύγκριση

Δυνατότητες

Info iconΈχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό και ξεχωριστό μήνυμα που θέλετε να εμφανίζεται (π.χ. καλωσόρισμα, εκπτώσεις, ευχετήρια, κτλ.) είτε κατά την είσοδο των πελατών στο e-shop σας είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή (π.χ. ολοκλήρωση αγοράς, εμφάνιση σε συγκεκριμένη σελίδα, κτλ.).
Δημιουργία popup μηνύματος
Info iconΣας παρέχουμε τη δυνατότητα να έχετε το δικό σας pet e-shop, μέσα στη σελίδα petsmall.gr.
Pet e-shop μέσα στο petsmall.gr
Info iconΗ μορφή της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα είναι http://όνομα_καταστήματος.petsmall.gr. Για παράδειγμα http://animalmall.petsmall.gr.
Το e shop έχει δωρεάν domain με κατάληξη .petsmall.gr
Info icon Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει καταστήματα με κριτήρια όπως Τ.Κ., Νομό, Τηλέφωνο, Πόλη, όνομα καταστήματος και να εμφανίζει τα αποτελέσματα της αναζήτησης στο χάρτη μαζί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες τους.
Αναζήτηση καταστήματος με βάση την τοποθεσία
Info icon Η Zootechnica αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση των δεκάδων χιλιάδων προϊόντων σας, από την ανάρτηση και δημοσίευσή τους στο e-shop σας μέχρι και την ενημέρωση και αλλαγή στοιχείων τους, χωρίς τη δική σας παρέμβαση.
Αυτόματη ανάρτηση και ενημέρωση δεκάδων χιλιάδων προϊόντων
Info icon Με την ολοκλήρωση της δημιουργίας του e-shop σας, όλα είναι καταχωρημένα και δημοσιευμένα π.χ. φωτογραφίες,τιμές,περιγραφή προϊόντων,κόστος μεταφορικής, τρόποι πληρωμής κτλ, σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές.Το pet e-shop σας είναι έτοιμο και ολοκληρωμένο χωρίς να χρειαστεί να γίνει καμία περαιτέρω ενέργεια.
Αμεση πώληση προϊόντων αμέσως μετά τη δημιουργία του e-shop μέλους
Info icon Υπάρχουν διάφορα σύγχρονα πρότυπα σχεδιασμού e-shop από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Σύγχρονος σχεδιασμός
Info icon Η σελίδα όπως και το μενού διαχείρισης του e-shop είναι έτσι διαμορφωμένο  και προσαρμοσμένο που καθιστά πολύ εύκολη τη διαχείρισή του.Μπορείτε με πολύ απλά βήματα να ολοκληρώσετε την οποιαδήποτε ενέργεια επιθυμείτε (π.χ. προβολή παραγγελιών,αλλαγή περιγραφής προϊόντων,τιμών,καταχώριση νέας κατηγορίας κτλ) καθώς υπάρχει και οδηγός - βοηθός (video, ερωτήσεις-απαντήσεις) που σας δείχνει αριθμημένα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την ολοκλήρωση της.
Εύχρηστο για διαχειριστές καταστημάτων και πελάτες
Info icon Το μέγεθος του e-shop προσαρμόζεται ανάλογα τη συσκευή (κινητό ή tablet) που χρησιμοποιεί ο πελάτης ώστε να είναι ευδιάκριτα και εμφανίσιμα όλα τα πεδία του. 
Responsive σχεδιασμός για κινητά και tablet
Info iconΤα πλεονεκτήματα - θετικά στοιχεία του κάθε προιόντος προβάλονται με πιο έντονο και ευδιάκριτο τρόπο μέσα στην περιγραφή του.
Ανάδειξη πλεονεκτημάτων προϊόντων
Info iconΤο site σας είναι "φιλικό" προς τις μηχανές αναζήτησης διαδικτύου (google, bing, κτλ.), δηλαδή βάσει των ρυθμίσεων και των προσαρμογών που του έχουν γίνει είναι πολύ εύκολο να το βρουν οι μηχανές αναζήτησης και συνεπώς οι πελάτες σας.
SEO friendly
Info iconΔίνεται η δυνατότητα μέσα από το Petsmall.gr, να μπουν μοναδικές λέξεις-κλειδιά για το κατάστημά σας ώστε κατά την αναζήτηση του petsmall.gr να προβάλλεται και το δικό σας κατάστημα μέσω των μηχανών αναζήτησης (google,yahoo,bing κτλ.).
SEO Petsmall.gr
Info icon Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση από http://όνομα_καταστήματος.petsmall.gr σε domain της επιλογής σας, για παράδειγμα http://petanimal.gr, με έξτρα κόστος.
Δυνατότητα αλλαγής domain από όνομα_καταστήματος.petsmall.gr σε δικό του domain
Info icon Ενσωματώνουμε και προβάλουμε μέσα από το e-shop σας τους λογαριασμούς που έχετε ήδη στα social media facebook,twiter,google+, κτλ.
Σύνδεση με Social media
Info icon Μέσα από τη σελίδα του e-shop εμφανίζεται το στίγμα του καταστήματός σας πάνω στο χάρτη, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στον πελάτη να έρθει σε εσάς γνωρίζοντας ακριβώς που βρίσκεστε. Ακόμα, στη σελίδα του petsmall.gr υπάρχει ειδικό πεδίο που εμφανίζει όλα τα καταστήματα μέλη με όλα τα απαραίτητα στοιχεία τους (διεύθυνση, τηλέφωνο, κτλ.).
Εμφάνιση καταστημάτων _ μελών σε google map
Info icon Ανάδειξη και προβολή όλων των καταστημάτων - μελών μαζί με όλες τις πληροφορίες τους σε ξεχωριστή σελίδα στο petsmall.gr και στο zootechnica.gr. 
Εμφάνιση όλων των καταστημάτων-μελών σε ξεχωριστή σελίδα
Info icon Στοιχεία του καταστήματος όπως π.χ. Επικοινωνία με το κατάστημα( email,τηλέφωνο, χάρτης), Ποιοι είμαστε (Μέλη καταστήματος, στόχος καταστήματος, λίγες πληροφορίες για το κατάστημα) κτλ, θα εμφανίζονται στο κάτω μέρος της σελίδας και σε άλλα σημεία μέσα στη σελίδα.
Εμφάνιση στοιχείων καταστήματος όχι μόνο στο footer
Info iconΜπορείτε να δημιουργήσετε και να καταχωρήσετε νέα προϊόντα, όπως τα προϊόντα που ήδη έχετε στο φυσικό σας κατάστημα με το δικό τους τίτλο, όνομα, περιγραφή, κωδικό, κτλ, και νέες κατηγορίες αντίστοιχα.
Δυνατότητα δημιουργίας νέων προϊόντων - κατηγοριών
Info icon Δυνατότητα εμφάνισης περαιτέρω πληροφοριών για τους προμηθευτές και τα προιόντα όπως π.χ. τηλέφωνα,έδρα,κωδικοί προιόντος,λογαριασμός τραπεζικής κατάθεσης, κτλ.
Εμφάνιση πληροφοριών προμηθευτή-προϊόντος (για τους διαχειριστές κάθε e-shop)
Info icon Το κατάστημα μπορεί να δημιουργήσει και να προβάλει τις δικές του μοναδικές προσφορές επιλέγοντας τα προιόντα τα οποία θέλει να βάλει με έκπτωση.
Δημιουργία προσφορών - deals
Info icon Με την επιλογή προβολής ενός προϊόντος από τον πελάτη, θα εμφανίζονται στην κάτω μεριά και άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας που επέλεξε με σκοπό τη διαφήμισή τους.
Εμφάνιση προϊόντων ίδιας κατηγορίας στη σελίδα κάθε προϊόντος
Info icon Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε και να προβάλετε κουπόνι έκπτωσης για τους πελάτες σας κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο pet e-shop σας (π.χ. εμφάνιση εκπτωτικής προσφοράς κατά την είσοδο στο e-shop σας ή με την ολοκλήρωση της παραγγελίας να αποσταλεί εκπτωτικό κουπόνι, βάσει των δικών σας προδιαγραφών, στον πελάτη).
Αναδυόμενο εκπτωτικό κουπόνι
Info icon Το κατάστημά σας αξιολογείται από τους πελάτες μέσω έτοιμου ερωτηματολογίου που συμπληρώνει ο ίδιος με βάση την εμπειρία που είχε από την επίσκεψη - συναλλαγή του στο e-shop σας.
Μηχανισμός αξιολόγησης (survey) του καταστήματος
Info icon Με την επιλογή του πελάτη να αποσταλεί ένα προϊόν ως δώρο,του δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσει το κείμενο που επιθυμεί στην κάρτα δώρου που θα συνοδεύει το προϊόν.
Συμπλήρωση κειμένου για συνοδευτική κάρτα δώρου
Info icon Σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας "πρωτοσέλιδο" με προσφορές - προϊόντα που εσείς επιθυμείτε να διαφημίσετε με τη σειρά και τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.
Δημιουργία banner προσφορών και παρουσίασης νέων προϊόντων
Info icon Με την ολοκλήρωση της κάθε συναλλαγής, ο πελάτης όπως και ο διαχειριστής, ενημερώνεται μέσω email για την συναλλαγή όπου αναγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να έχει ο καθένας τους. Πχ. Ονομα/νο, Διεύθυνση Αποστολής,Τηλέφωνο Επικοινωνίας,Πρoϊόντα κτλ.
Αυτόματη ενημέρωση πελάτη και διαχειριστή, για κάθε συναλλαγή, μέσω e-mail
Info icon Υπολογίζεται και εμφανίζεται αυτόματα το συνολικό ποσό πληρωμής μαζί με τα μεταφορικά έτσι όπως τα έχετε καθορίσει εσείς.
Αυτόματος - τυποποιημένος υπολογισμός κόστους μεταφορικών
Info icon Παρέχουμε τη δυνατότητα πληρωμής με διάφορους τρόπους, όπως κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή αντικαταβολή κτλ.
Πληρωμές με κατάθεση σε λογαριασμό, αντικαταβολή
Info icon Παρουσίαση στοιχείων επισκεψιμότητας που προκύπτουν από την επίσκεψη των πελατών σας - επισκέπτες ανά ημέρα/μήνα - δυνατότητα προβολής καλύτερης περιόδου επισκεψιμότητας.
Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας 24 ώρες το 24ώρο
Info icon Η φιλοξενία του e-shop σας στο site petsmall.gr ανεξαρτήτου του όγκου των προϊόντων σας είναι εντελώς δωρεάν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Δωρεάν φιλοξενία στον server
Info icon Δυνατότητα εγγραφής του καταστήματός σας με σκοπό την ενημέρωση των πελατών σας για τα νέα προιόντα και τις προσφορές του σας μέσω email,sms,facebook κτλ.
Eγγραφη newsletter
Info icon Προβολή και δυνατότητα αλλαγής των στοιχείων των εγγεγραμένων πελατών σας(ονομα/νο,διεύθυνση,τηλέφωνο κτλ).
Διαχείριση πελατολογίου
Info icon Προβολή αναφοράς πωλήσεων γενικά ή σε συγκεκριμένο προϊόν.Μπορείτε να δείτε τις πωλήσεις ανά ημέρα/μήνα/έτος ή σε συγκεκριμένο διάστημα που ορίζετε εσείς.
Αναφορές πωλήσεων
Info icon  
Έκδοση ηλεκτρoνικών αντιγράφων
Info icon Η παρουσίαση όπως και η αναζήτηση των προϊόντων είναι μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία ακόμα και για κάποιον που δεν γνωρίζει πολλά από υπολογιστές.Με απλά βήματα μπορεί ο οποιοσδήποτε να μεταβεί από το ένα προϊόν στο άλλο, να διαβάσει την περιγραφή του και να δει τις φωτογραφίες του.
Εύκολη, απλή και γρήγορη περιήγηση, ευκρινής διάταξη προϊόντων
Info icon Κατηγοριοποιημένα όλα τα προϊόντα σε στήλες με ευδιάκριτο τρόπο.
Εύχρηστα μενού κατηγοριών, ευδιάκριτες στήλες με τα προϊόντα
Info icon Δυνατότητα αλλαγής στη σειρά προβολής των προϊόντων σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια.
Προσαρμόσιμη κατάταξη των προϊόντων - κατηγοριών
Info icon Ο εγγεγραμένος πελάτης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο διάταξης και προβολής των προϊόντων όπως αυτός επιθυμεί.
Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει πως θα εμφανίζονται τα προϊόντα 
Info icon Με το εργαλείο αναζήτησης προϊόντων που υπάρχει στο κάθε e-shop, ο πελάτης με εύκολο και γρήγορο τρόπο μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει γράφοντας απλά την ονομασία ή τον κωδικό του προϊόντος. 
Αναζήτηση προϊόντων
Info icon Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε και να προβάλετε τα προϊόντα που εσείς επιθυμείτε στην αρχική σελίδα του e-shop σας και να τα αλλάζετε όποτε εσείς θέλετε.
Επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε να εμφανίζονται στην αρχική σελίδα
Info icon Το σύστημα του e-shop είναι αυτοματοποιημένο ώστε μετά από κάθε καταχώρηση προϊόντων που κάνετε να δημιουργείται αυτόματα μία κατηγορία που να περιλαμβάνει τις τελευταίες καταχωρήσεις προϊόντων που έγιναν χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία ενέργεια.Η λίστα "Τελευταία Προϊόντα" εμφανίζεται αυτόματα στο πεδίο "Όλες οι κατηγορίες".
Αυτόματη κατηγορία Τελευταία Προϊόντα
Info icon Τα προϊόντα τα οποία υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, χρώματα, νούμερα κτλ, ο πελάτης έχει την επιλογή να διαλέξει το χρώμα, μέγεθος κτλ που ταιριάζει στις ανάγκες του.
Δυνατότητα για επιλογές π.χ. μεγέθη ( small, medium, large), χρώματα (μπλε, λευκό), νούμερα κτλ.
Info icon Στο κάθε e-shop υπάρχει ειδκό μενού πάνω στο κεντρικό μενού της σελίδας όπου έχει δημιουργηθεί αυτόματα μία λίστα με όλες τις μάρκες - κατασκευαστές όλων των προϊόντων που είναι ήδη καταχωρημένα.
Κατασκευαστές - Μάρκες Προϊόντων
Info icon Όλοι οι προμηθευτές που συνεργάζονται με το petsmall.gr έχουν κατηγοριοποιηθεί και εμφανίζονται αλφαβητικά.Πατώντας πάνω σε έναν προμηθευτή θα εμφανίσει στον πελάτη όλα τα προϊόντα τα οποία προέρχονται από εκείνον.
Προμηθευτές Προϊόντων
Info iconΣας δίνεται η δυνατότητα ως διαχειριστής να μπορείτε να βλέπετε όλα τα προϊόντα από τον κάθε προμηθευτή.
Ειδική στήλη μόνο στη διαχείριση, φιλτράρισμα προϊόντων ανά προμηθευτή
Info icon Η διαδικασία της ολοκλήρωσης της παραγγελίας του πελάτη είναι πραγματικά εύκολη και γρήγορη. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από το να συμπληρώσει τα στοιχεία του (Ονομ/νο,διεύθυνση,τηλέφωνο, κτλ), να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής (κατάθεση σε λογαριασμό, αντικαταβολή, κτλ) και να ολοκληρώσει με αυτόν τον τρόπο την παραγγελία του.
Ολοκλήρωση παραγγελίας μόνο με 2 στάδια
Info icon Η ολοκλήρωση της παραγγελίας ενός πελάτη δεν προϋποθέτει απαραίτητα να κάνει εγγραφή ο πελάτης.Μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του χωρίς να ακολουθήσει τη διαδικασία αυτή.
Ολοκλήρωση παραγγελίας ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ εγγραφή μέλους
Info icon Κατά την διαδικασία της ολοκλήρωσης της παραγγελίας ζητείται από τον πελάτη να συμπληρώσει κάποια υποχρεωτικά - απαραίτητα στοιχεία για να προχωρήσει η παραγγελία του (Ονομ.νο,Διεύθυνση,Τηλέφωνο επικοινωνίας,email).Το σύστημα είναι έτσι προσαρμοσμένο ώστε να ελέγχει την ορθότητα αυτών των στοιχείων και αν έχουν συμπληρωθεί όλα, διαφορετικά προβάλει ένα μήνυμα λάθους στον πελάτη ενημερώνοντάς τον να διορθώσει ή να συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία αντίστοιχα.Αν δεν γίνει σωστά από τον πελάτη η διαδικασία αυτή η παραγγελία δεν θα ολοκληρωθεί.
Αυτόματος έλεγχος σωστής συμπλήρωσης υποχρεωτικών πεδίων
Info icon Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν επιθυμεί, διαφορετική διεύθυνση από τη διεύθυνση έδρας του για να παραδοθεί η παραγγελία του.
Δυνατότητα διαφορετικής διεύθυνσης παράδοσης
Info icon Δίνεται η επιλογή στον πελάτη να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορους τρόπους πληρωμής π.χ. κατάθεση σε λογαριασμό,αντικαταβολή,χρεωστική κτλ. Επίσης έχει δικαίωμα να επιλέξει τρόπο αποστολής της παραγγελίας του π.χ. παραλαβή από το κατάστημα, courier, μεταφορική της επιλογής του κτλ. Η τελική τιμή που αναγράφεται στον πελάτη συμπεριλαμβάνει μέσα την τιμή (με ΦΠΑ) του προϊόντος και τα έξοδα της μεταφοράς σύμφωνα με τον τρόπο αποστολής που επέλεξε ο ίδιος.
Τρόποι Αποστολής - Υπολογισμός Μεταφορικών
Info icon Ο διαχειριστής του pet e-shop έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και να καθορίσει ο ίδιος με ποιους τρόπους πληρωμής (κατάθεση,μετρητά,χρεωστική, κτλ) θα μπορεί ο πελάτης να ολοκληρώσει την παραγγελία του.Το ίδιο ισχύει και για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας (παραλαβή από κατάστημα,courier, κτλ).
Διαχείριση Τρόπων Αποστολής - Πληρωμής
Info icon Ένας εγγεγραμένος πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση στις προηγούμενες παραγγελίες του και να δει το ιστορικό του όπως και σε περίπτωση που ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής του να του σταλεί αυτόματα στο email που είχε καταχωρήσει κατά τη διαδικασία της εγγραφής του.
Iστορικό παραγγελιών, αυτόματη υπενθύμιση κωδικού εισόδου
Info icon Δυνατότητα να βλέπει το κατάστημα σε πρώτο χρόνο όλες τις παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί σε τι στάδιο βρίσκονται και να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται, όπως ολοκλήρωση, ακύρωση κτλ.
Παρακολούθηση - Διαχείριση Παραγγελιών
Info iconΟι πελάτες που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία της εγγραφής του στο e-shop σας έχουν κατηγοριοποιηθεί και έχουν δημιουργηθεί καρτέλες με τα στοιχεία τους. Ο διαχειριστής μπορεί να έχει πρόσβαση στις καρτέλες των πελάτων του και να δει όλες τις πληροφορίες τους όπως διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, ιστορικό παραγγελιών κτλ.
Καρτέλες πελατών
Info icon Μία δυνατότητα που έχει ο διαχειριστής είναι να αλλάζει την τιμή του κάθε προϊόντος όπως και όποτε αυτός το επιθυμεί. Μπορεί ακόμα μετά την καταχώρηση που έχει κάνει για κάποιον προϊόν είτε να την ενεργοποιήσει και να τη δημοσιεύσει στο e-shop είτε να την απενεργοποιήσει και να σταματήσει πλέον να είναι ορατό στους πελάτες.
Ενεργοποίηση - Απενεργοποίηση, παραμετροποίηση σε κόστη
Info icon Η λίστα αγορών είναι ένα προνόμιο που έχουν μόνο οι πελάτες που έχουν κάνει εγγραφή στο e-shop σας. Είναι πάρα πολύ αποτελεσματική αφού ο πελάτης μπορεί να αποθηκεύει οποιοδήποτε προϊόν του αρέσει στη λίστα αγορών και να το αγοράσει μελλοντικά. Με αυτόν τον τρόπο όποιο προϊόν του αρέσει το αποθηκεύει και δεν χρειάζεται να ψάχνει ξανά από την αρχή.
Λίστα Αγορών (wish list)
Info iconΤο κατάστημα - διαχειριστής μπορεί να δημιουργήσει ένα group από τους υπάρχοντες πελάτες του και να τους κάνει έκπτωση στην επόμενη αγορά τους από το  pet e-shop του.
Εκπτωτικά group πελατών
Info icon Όλα τα δικαιώματα και οι δυνατότητες του διαχειριστή διαμορφώνονται ανάλογα το πακέτο συνδρομής που θα επιλέξει. Υπάρχουν διαβαθμίσεις στα πακέτα συνδρομών και προφανώς και στις δυνατότητες που έχει ο διαχειριστής στην κάθε περίπτωση.
Χαρακτηριστικά Διαχείρισης (τι δυνατότητες έχει ο διαχειριστής)
Info icon Ο διαχειριστής του pet e-shop μπορεί να δημιουργήσει νέα κατηγορία ή υποκατηγορία και να την κατατάξει όπως αυτός επιθυμεί. Αντίστοιχα μπορεί να αφαιρέσει οποιαδήποτε κατηγορία ή υποκατηγορία είναι ήδη καταχωρημένη. Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα.
Δυναμική προσθαφαίρεση κατηγοριών-υποκατηγοριών, προϊόντων (εκτός της μαζικής ανάρτησης)
Info icon Σύμφωνα με τους τρόπους πληρωμής που έχει επιλέξει ο διαχειριστής, ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει τη συναλλαγή του με διάφορους τρόπους όπως πληρωμή με πιστωτική & χρεωστική καρτα, με paypal η προπληρωμενη.
Online πληρωμές η με paypal
Info icon Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ορισμένοι πελάτες μπορεί να αφήσουν ανολοκλήρωτη κάποια συνναλλαγή τους και να παραμείνουν τα προϊόντα που είχαν επιλέξει στο καλάθι τους. Μπορεί ο διαχειριστής μέσα από το σύστημα να εντοπίσει τα καλάθια αυτά και τους πελάτες και να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί τους για τυχόν δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους και να τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή ή για να προσπαθήσει να τους πείσει να ολοκληρώσουν την συναλλαγή αν ήταν αναποφάσιστοι.
Εντοπισμός παρατημένων καλαθιών
Info iconΤο σύστημα ενημερώνεται αυτόματα και εμφανίζει δίπλα από κάθε προϊόν μήνυμα ειδοποίησης για την ποσότητα που έχει μείνει ακόμα διαθέσιμο έτσι ώστε και ο διαχειριστής αλλά και ο πελάτης να έχει επίγνωση της ποσότητας του εκάστοτε προϊόντος.
Μηνύματα φόβου
Info iconΟ διαχειριστής δεν έχει απολύτως κανένα αριθμητικό περιορισμό στην καταχώρηση και δημοσίευση προϊόντων, κατηγοριών - υποκατηγοριών. Μπορεί να κάνει ανάρτηση όσων επιθυμεί και όποτε το επιθυμεί.
Απεριόριστη ανάρτηση προϊόντων του e-shop
Info iconΑρχικά ορίζει ο διαχειριστής τη διαθέσιμη ποσότητα του κάθε προϊόντος μέσα από τη διαδικασί της καταχώρησης και μόλις ολοκληρωθεί μία παραγγελία με το συγκεκριμένο προϊόν, αφαιρείται αυτόματα από την αρχική ποσότητα που είχε οριστεί.
Δυνατότητα Παρακολούθησης stock
Info iconΟ διαχειριστής μπορεί να επιλέξει ή να δημιουργήσει ένα ειδικό πλαίσιο με προϊόντα της αρεσκείας του όπου θα προβάλονται - διαφημίζονται με πιο έντονο και ευδιάκριτο τρόπο από τα υπόλοιπα.
Ειδικά πλαίσια προώθησης προϊόντων
Info icon Ένα προϊόν είναι δυνατόν να ανήκει σε παραπάνω από μία κατηγορία.Ο διαχειριστής μπορεί την ώρα της καταχώρησης ενός προϊόντος να διαλέξει σε ποια ή ποιες κατηγορίες επιθυμεί να το καταχωρήσει ώστε να μπορεί να προβληθεί από όλες.
Προβολή προϊόντων σε παραπάνω από μια κατηγορία
Info iconΤο ενδεικτικό μέγεθος για τις φωτογραφίες των προϊόντων που θα αναρτηθούν στο e-shop είναι 70Mb, τα οποία αντιστοιχούν περίπου σε 1000 φωτογραφίες. 
Ενδεικτικό μέγεθος φωτογραφιών 70Mb περίπου 1.000 φωτο
Info iconΟ διαχειριστής και ο πελάτης μπορεί να ορίσει των αριθμό των προϊόντων που θέλει να προβάλονται ανά σελίδα που βρίσκεται όπως π.χ. 10 προϊόντα/σελίδα, 20 προϊόντα/σελίδα, κτλ.
Ορίζετε την σειρά κατάταξης τους με αρίθμηση π.χ. 10, 20 κτλ
Info icon Δίνεται η δυνατότητα στον διαχειριστή να αλλάξει και να παραμετροποιήσει όπως εκείνος θέλει όλα τα κείμενα που εμφανίζονται στο e-shop (μενού, περιγραφή προϊόντος,τίτλοι σελίδας,τίτλοι κατηγοριών, κτλ).
Διαχείριση των κειμένων σε όλες τις σελίδες
Info iconΟ διαχειριστής του e-shop μπορεί να έχει πρόσβαση και πλήρη αναφορά των επισκεπτών του ανά ημέρα/μήνα/έτος και περαιτέρω πληροφοριών μέσω της υπηρεσίας google analytics (π.χ. σελίδες σας με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, απόδοση διαφημίσεων, κτλ).
Στατιστικά επισκεψιμότητας καταστήματος - Υποστήριξη google analytics
Info icon Μία από τις δυνατότητες του διαχειριστή είναι να μπορεί να βλέπει συγκεντρωτικά στοιχεία επίσκεψης - πόσα κλικ/πόσοι είδαν το προϊόν - κατηγορία, στατιστικά στοιχεία όσον αφορά τις πωλήσεις, ποιοι είναι οι καλύτεροι πελάτες, ποιο προϊόν έχει αγοραστεί περισσότερες φορες κτλ. Είναι ένα πολύ μεγάλο προνόμιο για το διαχειριστή να έχει μία πλήρη εικόνα για τα προϊόντα του.Του δίνει τη δυνατότητα π.χ. να παραγγείλει μεγαλύτερη ποσότητα από το προϊόν που πουλάει πολύ, να κάνει μία έκπτωση στους καλύτερους πελάτες του, να προσέχει τους κίνδυνους και να μην ρισκάρει σε μήνες που ξέρει ότι δεν πήγαν καλά οι πωλήσεις κτλ.
Επισκέψεις προϊόντων, κατηγοριών, best seller, καλύτεροι πελάτες, στατιστικά πωλήσεων
Info icon Δυνατότητα επιλογής και καταχώρησης από τον διαχειριστή συγκεκριμένων λέξεων - κλειδιών όπου βάσει αυτών θα εμφανίζεται το e-shop στις μηχανές αναζήτησης (π.χ. google,bing κτλ). Το πιο σημαντικό εφόδιο για οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα είναι να επιλέξει τις σωστές λέξεις - κλειδιά που ταιριάζουν στην κατηγορία και στο είδος του e-shop αφού όλες πλέον οι αναζητήσεις γίνονται μέσα από το ίντερνετ.
Ειδικά πεδία για να προσθέτετε τις λέξεις κλειδιά με τις οποίες θέλετε να σας βρίσκουν
Info icon Μπορεί ο διαχειριστής να αποκρύψει όποια προϊόντα επιθυμεί ώστε να μην χρειαστεί να τα συμπληρώσει - καταχωρήσει από την αρχή (κείμενο,περιγραφή,τίτλος,φωτογραφίες, κτλ).
Δυνατότητα απόκρυψης (on-off) ώστε να μην σβήνετε και ξαναπερνάτε προϊόντα
Info icon Με την ολοκλήρωση μίας συναλλαγής ενός σετ προϊόντων από ένα πελάτη, η αριθμητική αφαίρεση που προκύπτει από το stock αφορά όλα τα προϊόντα που περιλάμβανε το σετ, π.χ. 1 μπωλ, 2 κόκκαλα, κτλ.
Σετ Προϊόντων
Info icon Κατά την προβολή ενός προϊόντος θα προβάλονται και άλλα σχετικά ή μη προϊόντα στο ίδιο παράθυρο.
Δυνατότητα εμφάνισης συγκεκριμένων προϊόντων ενώ βλέπουμε κάποιο άλλο.
Info icon Ο διαχειριστής έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει - αποκρύπτει μαζικά προϊόντα,κατηγορίες, κτλ. Μπορεί να διαχειριστεί μαζικά όλα τα προϊόντα και τις τιμές τους, τις κατηγορίες, τους προμηθευτές, κτλ και να κάνει όποια αλλαγή κρίνει απαραίτητη.
Μαζική διαχείριση αλλαγής προϊόντων, τιμών, εκπτώσεων, κατηγοριών, κτλ - Μαζική εμφάνιση - απόκρυψη
Info icon Βελτιστοποίηση της σελίδας με σκοπό την κατάταξή της σε υψηλότερη θέση βάσει των αποτελεσμάτων της αναζήτησης του πελάτη.
Μηχανές Αναζήτησης - SEO Search Engine Optimization
Info icon Δίνεται η δυνατότητα στο διαχειριστή να εξάγει ένα έτοιμο αρχείο με πληροφορίες των προιόντων και να το περάσει με εύκολο και γρήγορο τρόπο στο site του skroutz χωρίς να χρειαστεί να γίνουν όλα από την αρχή.
Έτοιμο XMl για σύνδεση με Skroutz
Info icon Δίνεται η δυνατότητα στο διαχειριστή να εξάγει ένα έτοιμο αρχείο με πληροφορίες των προιόντων και να το περάσει με εύκολο και γρήγορο τρόπο στο site του bestprice χωρίς να χρειαστεί να γίνουν όλα από την αρχή.
Έτοιμο XMl για σύνδεση με Bestprice
Info icon Υπάρχει η δυνατότητα μέσω της αυτόματης εγγραφής σας στην υπηρεσία google analytics να δείτε π.χ.  ποιες σελίδες σας είναι πιο δημοφιλείς και να μάθετε την απόδοση των διαφημίσεών σας κτλ. Είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο που αν αξιοποιηθεί σωστά θα αυξήσει ραγδαία την επισκεψιμότητα και συνεπώς τις πωλήσεις στο pet e-shop σας.
Εγγραφή σε google analytics
Info icon Δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης του e-shop σας με το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης που έχετε, με έξτρα κόστος από την αρχική τιμή του πακέτου που έχετε επιλέξει.
Διασύνδεση με το ERP ή το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης = > με έξτρα κόστος
Περισσότερα...

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Τα έμπειρα στελέχη και εξειδικευμένοι συνεργάτες της Zootechnica είναι στη διάθεση σας να απαντήσουν οποιαδήποτε ερώτηση σας, να σας ενημερώσουν για το κόστος και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη υπηρεσία για την επιχείρηση σας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση